Familiefotografie: spontane en ongedwongen foto’s

Als mens, als fotograaf, hou ik van beelden die oprechte emoties vastleggen. Mijn hart maakt een sprongetje, wanneer ik pure en spontane geluksmomenten terug zie op een foto. Met de techniek van Playful Heart / Moment Design is het mogelijk om een heerlijk ontspannen moment te creëren voor jullie gezin en prachtige, pure foto’s te maken.

Foto’s waar jullie met z’n allen op staan, foto’s waarin jullie jezelf herkennen. Geen gemaakte glimlach, maar echt plezier tijdens de sessie. En dat plezier zie je terug op de foto’s!

In 2017 volgde ik een 1 op 1 coachingstraject bij kinderfotograaf en Playful Heart expert Karin Verhoog én fotografeerde ik 8 ‘gezinnen met meerlingen’ voor mijn persoonlijk fotoproject.

Wat kijk ik terug op een super tof project: zoveel leuke gezinnen, mooie verhalen, gezellige en ontspannen foto-reportages met prachtige resultaten.

Persoonlijk fotoproject 2018 “bijzondere gezinnen”

Ook in 2018 start ik een fotoproject, om nog meer te groeien en omdat ik er gewoon enorm van geniet! Dit jaar staat mijn persoonlijk fotoproject in het teken van ‘bijzondere gezinnen’.

Ik ben daarom op zoek naar gezinnen die ‘anders dan anders’ zijn, bijzonder, uniek. En de reden waarom ze zo bijzonder zijn kan iedere keer verschillend zijn.

Misschien heb je een heel groot gezin, of ben je juist alleenstaand ouder met 1 kind. Een samengesteld gezin, een gezin met een groot leeftijdsverschil tussen de kinderen, een gezin met 2 mamma’s of 2 pappa’s, een gezin waarbij de ouders een verschillende culturele achtergrond hebben, een gezin waarbij 1 van de gezinsleden ernstig ziek is, een gezin met een verhaal, etc.

Denk jij ‘wij zijn een bijzonder gezin!’ Meld je dan nu aan voor dit project!

Voor slechts € 40,-* (dit is een korting van maar liefst € 80 op de normale reportageprijs van € 120,-) wordt er op een buitenlocatie een fantastische fotoreportage gemaakt. Hiervoor krijgen jullie een 1,5 uur durende fotosessie, waarbij plezier voorop staat. Natuurlijk mogen jullie na afloop jullie favoriete foto uitzoeken: 1 digitale HR foto krijgen jullie namelijk van mij.

Extra (digitale) foto’s bestellen

Willen jullie graag extra digitale foto’s bestellen van jullie fotoreportage? Natuurlijk kan dat! Na de fotoshoot maken wij een afspraak voor een bestelsessie bij mij thuis (of eventueel via Skype als je niet om de hoek woont). In alle rust kunnen jullie dan de foto’s bekijken en uitzoeken.

De prijs voor extra digitale (hoge resolutie) foto’s:
1 voor € 20,-
5 voor € 80,-

Natuurlijk is het ook mogelijk om na afloop te upgraden naar 1 van mijn foto-pakketten (digitale foto’s met prachtige albums). Jullie krijgen een korting van € 120,- op de pakketten “liefde” en “connectie”.
 

Social media

Het is belangrijk om te vermelden dat jullie door deel te nemen aan dit “bijzondere gezinnen” project toestemming geven voor het gebruik van de foto’s op social media, website en promotie materiaal.

Op mijn facebook pagina zal ik minimaal 1 foto van jullie fotoreportage posten. Ook op mijn website zal ik de mooiste foto’s van het project tonen.

Enthousiast? Er is slechts plek voor 10 gezinnen, dus meld je snel!

* Bij deze prijs is de fotosessie en 1 digitaal HR-bestand inbegrepen. Eventuele reiskosten naar de locatie van de fotoreportage worden in rekening gebracht: de eerste 15 km zijn voor mijn rekening, daarna betalen jullie 30 ct per kilometer.

De foto op deze pagina waarbij jullie mij aan het werk zien, is gemaakt door Karin Verhoog