Begin april kreeg ik een email van Ilse. Haar moeder Carla wilde al heel lang een mooie foto samen met haar 2 dochters. Een pure, ongedwongen fotoreportage op een buitenlocatie was dan ook precies waar ze naar op zoek waren als moederdagcadeau.

“Het kan extra bijzonder worden omdat ik op dit moment 19 weken zwanger ben van ons tweede kindje en omdat m’n zusje van de zomer voor minimaal een jaar op wereldreis gaat. Een unieke periode dus.”

Op zaterdagochtend 13 mei ontmoette ik deze 3 prachtige vrouwen in het Goudse Hout. Het werd inderdaad een mooie en bijzondere fotoreportage. Drie sterke vrouwen met een nog sterkere onderlinge band! Wat hebben we een plezier gehad, wat heb ik veel liefde en connectie bij jullie gezien. Zo mooi!

Carla, Ilse en Hilde, ik hoop dat de foto’s meer zijn dan alleen beelden. Ik hoop dat ze een waardevolle en bijzondere herinnering zijn aan een dag waarin jullie trots en liefdevolle & mooie momenten met elkaar deelden.

Lieve groetjes,
Esther

Nog op zoek naar een familiefotograaf?

Meer informatie

1 Reactie

 1. Carla Slootweg

  Lieve Esther, wat mooi om jouw beleving van de foto reportage te lezen. Wat een geweldige manier om ons samen op de foto te zetten ❤
  Wat een passie voor je werk, dat is aan iedere foto, maar ook zeker aan de interactie met ons tot uitdrukking gekomen!
  We gaan in de toekomst zeker nog meer mooie momenten delen.

  Geniet van je eigen reportage met jullie gezin, staat vast heel mooi boven de bank ?

  Veel liefs Carla

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *