Elke fotosessie is een feestje

Familefoto Soesterduinen Fotograaf Gouda Utrecht
Familiefoto fotograaf Utrecht Rotterdam

Elke fotosessie is een feestje

Wie wel eens foto’s met kinderen heeft laten maken, weet er waarschijnlijk alles van: veel stress en gedoe om de kinderen richting de camera te laten kijken, trucjes uithalen om de kinderen een beetje te laten lachen. Uit wanhoop beloof je ze een ijsje als ze nu eindelijk mee gaan werken.

Het resultaat is een serie foto’s met geforceerde glimlachen en telkens als je de foto’s ziet moet je er aan denken wat voor uitdaging het was om tot deze beelden te komen.

Wat nu, als ik je vertel dat het anders kan?

Dat een fotosessie echt een feestje kan zijn voor het hele gezin! 

Playful Heart bij kinderfotografie

Elke fotosessie wordt een feestje, als je met je gezin leuke spelletjes mag gaan spelen! Kinderen die enthousiast meedoen, omdat ze pappa en mamma gaan verslaan bij het volgende spel. Dat ze plezier hebben – en jullie daarmee ook – zie je terug in elke foto. Een uitgebreide schaterlach, een betekenisvolle blik naar elkaar. De warmste knuffel die je je maar voor kunt stellen.

Met mijn vriendjes Japie (aap) en Gigi (giraf), mijn ‘magical bag’ vol spulletjes en tientallen spelletjes in mijn hoofd, gaan we een onwijs leuke en gezellige reportage maken. Spontaan en ongedwongen, een heerlijk moment voor jullie gezin. Ik beloof je dat het plezier en de liefde van alle foto’s af zullen spatten!
 
 

Kinderfotograaf Gouda vrolijke familiefoto
Kinderfotografie Familiefotografie vader zoon fotoshoot Gouda
Kinderfotograaf Gouda Reeuwijk Zoetermeer voor leuke foto
Familiefoto Reeuwijkse Hout volwassen kinderen

Fotosessie met tieners

Willen jouw tieners helemaal niet meer op de foto, tenzij het een selfie met ‘duckface’ is? En is jullie meest recente familiefoto daardoor zwaar verouderd?

Ook voor tieners kan een fotosessie een super leuke ervaring zijn! Speciaal voor gezinnen met oudere kinderen heb ik allerlei toffe opdrachten en grappige spelletjes. De tieners worden door mij actief betrokken bij alles wat we gaan doen tijdens de fotosessie: je zal zien dat ze mee gaan werken en jullie met z’n allen de grootste lol gaan hebben tijdens de reportage.

Fotosessies met tieners? Ik vind ze geweldig!

Voorbereiding

mini-divider

Om jullie alvast een beetje te leren kennen, stuur ik jullie vooraf een korte vragenlijst toe. Jullie hobby’s en favoriete vakanties geven mij bijvoorbeeld inspiratie voor leuke onderwerpen waar wij het over kunnen hebben tijdens de sessie.

De fotosessie

mini-divider

Met spelletjes en opdrachten gaan we er een fantastisch leuke fotosessie van maken! De kinderen – én ouders – hoeven niet te poseren of lang stil te zitten. Nee, we gaan lol maken met z’n allen! En die ontspanning en spontaniteit zal je gegarandeerd terug zien in de foto’s. Hoe fijn is het, wanneer je echt liefde, plezier en geluk terugziet in de beelden? Foto’s die je raken! Niet alleen nu, maar ook nog over 10 jaar, omdat ze zo oprecht en echt zijn!

Benieuwd naar hoe zulke spontane foto’s er uit zien? Klik hier voor mijn portfolio

 

Uitzoeken van de foto’s

mini-divider

Na de fotoreportage maken wij een afspraak om samen de foto’s te gaan bekijken. Onder het genot van een kopje koffie, thee, fris en iets lekkers bekijken wij het eindresultaat van de fotosessie. Vinden jullie het moeilijk om een keuze te maken uit alle foto’s? Ik help jullie graag bij het maken van een prachtige selectie.

Moeder zoon fotoshoot mommy and me Gouda Utrecht Rotterdam
Familieknuffels familiefotograaf Gouda Utrecht Woerden Randstad

Investering familiereportage

mini-divider

Prachtige pure en spontane foto’s van jouw gezin? Een fotosessie inclusief 5 digitale foto’s boek je al voor € 225,-. Dit is voor maximaal vijf personen. Voor iedere volgende persoon komt daar € 15,- bij. Zijn jullie met meer dan 10 personen? Stuur mij dan een bericht voor een offerte op maat.

Wil je graag een afspraak plannen op een zaterdag? Dat kan zeker! Ik reken een weekendtoeslag van € 50,- per fotosessie. Op zondag ben ik vrij (met uitzondering voor bruiloften) en geniet ik van tijd met mijn gezin. De weekendtoeslag vervalt bij fotosessies boven de 10 personen. 

 

* Bij een fotopakket “Connectie” zitten gemiddeld 40 tot 60 foto’s

De prijs voor extra losse bestanden is € 20,- per stuk

Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten à €0,40 cent per kilometer. Bij de pakketten “Connectie” en “Liefde” zijn de eerste 25 kilometer inbegrepen bij de prijs.

Nieuwsgierig? Bekijk hier mijn portfolio!

Meer informatie