Leuk kennis te maken

Welkom op mijn website, waar ik meer vertel over mijn passie: het vastleggen van mooie en bijzondere momenten op een pure, spontane en liefdevolle manier.

Mijn naam is Esther Malmberg (1981) en inmiddels al 8 jaar woonachtig in het sfeervolle en karakteristieke Gouda. Samen met mijn echtgenoot geniet ik van ons leven met 3 prachtige kinderen: zij zijn mijn ware rijkdom.

In 2015 ben ik officieel met mijn fotografie bedrijf gestart, maar fotograferen doe ik al vanaf jonge leeftijd. Met mijn fotografie geniet ik elke dag van de bijzondere momenten die ik op een persoonlijke, liefdevolle manier vast mag leggen. In een tijd van vluchtige foto’s gemaakt met een telefoon, wil ik professionele foto’s maken die een waardevolle en dierbare herinnering zijn aan jullie leven samen of aan jullie gezin, een pasgeboren baby, een eerste verjaardag of de mooiste dag van jullie leven.

Moment Design

mini-divider

Met veel trots mag ik mij sinds september 2016 gecertificeerd Moment Designer / Moment Design Fotograaf noemen (ook bekend onder de oude naam Beloved Fotograaf). Deze manier van fotograferen is prachtig en vooral puur, liefdevol & authentiek. Geen gedwongen poses, geen verplichte ‘tandpasta-reclame glimlach’, maar het creëren van een moment voor jullie samen, voor jullie gezin. Dat levert foto’s op waar jullie liefde zichtbaar is, echte emoties, ongedwongen interacties en prachtige momenten.
 
 

Stichting Earlybirds Fotografie

mini-divider

Met liefde fotografeer ik vrijwillig voor Stichting Earlybirds Fotografie. Stichting Earlybirds Fotografie wil de ouders van prematuur geboren kindjes een lichtpuntje schenken, door middel van een fotoreportage. Deze reportage is een waardevolle en blijvende herinnering, waardoor zij kunnen terug kijken op een moeilijke periode die naast verdrietig of zorgelijk ook zo veel liefde kent.

Ik hoop dat jullie meegenieten van de foto’s die ik maak en dat zij een waardevolle herinnering zullen zijn voor velen.

Lieve groeten,
Esther Malmberg

De foto’s van mij op deze pagina zijn gemaakt door mijn collega Yvonne ten Bruggencate