Over Esther Malmberg

Esther Malmberg Bruidsfotograaf Kinderfotograaf Gouda
Esther Malmberg Kinderfotograaf Gouda Woerden Zoetermeer
Fotograferen doe ik met heel mijn hart. Misschien is het daarom dat mensen zich voor mijn camera écht durven laten zien. Dat vertrouwen geeft mij vleugels.
 
 

Esther Malmberg

Mijn naam is Esther Malmberg (1981). Samen met mijn man en onze drie prachtige kinderen woon ik in het mooie Gouda. Ik heb het geluk dat ik me omringd weet door liefde, en kan werken vanuit mijn passie voor mensen en fotografie.

In 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf: Esther Malmberg fotografie. Sindsdien komen de meest bijzondere mensen en momenten op mijn pad.

Met mijn camera in de hand ga ik op zoek naar de liefde. Of het nu de liefde is tussen partners, ouders en hun kinderen of vrienden en vriendinnen; in elke verbintenis zit een diepere laag. Daar ga ik naar op zoek.

Mijn foto’s vormen tastbare herinneringen aan een dierbaar moment.

Recht uit het hart

mini-divider

Ik fotografeer vanuit mijn gevoel. Dat houdt in dat ik me open stel voor mensen en situaties: voor hun vrolijkheid, verliefdheid, ontroering en connectie. Regelmatig word ik geraakt door iets dat voor mijn camera gebeurt. Dat zie je ook terug in mijn foto’s. Ze zijn puur en recht uit het hart.

Moment Design

mini-divider

Mijn werkwijze is geïnspireerd op Moment Design: een manier van fotograferen waarbij je mensen puur, authentiek en ongedwongen vastlegt. Geen verplichte poses, niet lachen ‘op commando’. Alles draait om het creëren van mooie momenten met échte emoties. Op de foto’s die ik maak, is de liefde zichtbaar én voelbaar.

Ik ben er trots op dat ik mij sinds september 2016 gecertificeerd Moment Design Fotograaf mag noemen.

 

Foto’s met gevoel

mini-divider

In mijn fotografie kan ik veel van mezelf kwijt. Het mooiste compliment is vaak niet wat wordt gezegd, maar wat ik van je gezicht kan aflezen bij het zien van de foto’s. Dan weet ik dat het goed is.

Lieve groeten,
Esther Malmberg

 
 
 
 
Esther Malmberg Kinderfotograaf Familiefotograaf Gouda Woerden Zoetermeer

Met veel trots ben ik aangesloten bij:

Trouwfotograaf Gouda Award This Is Reportage
Masters Esther Malmberg
Playful Heart Fotograaf Gouda Esther Malmberg
feel it fotograaf gouda esther malmberg
Esther Malmberg Fotografie Moment Design Fotograaf Gouda