Moment Design

Spontane foto’s
(ook als je er tegenop ziet)

 

Ik hou van mensen. Als fotograaf vind ik het geweldig om het mooiste in iedereen naar boven te halen. En mooi ben je vooral als jij je op je gemak voelt!

 

Zonder te poseren

Veel mensen houden er niet van om op de foto te gaan. Poseren, de gemaakte glimlach; het geeft een ongemakkelijk gevoel en dat zie je wanneer je de beelden bekijkt. Zie jij liever de liefde terug op jullie trouwfoto’s of de foto’s van jullie loveshoot? Ik laat je graag ervaren dat dat kan!

Als fotograaf werk ik volgens het principe van Moment Design. Dat betekent dat ik mensen fotografeer zonder ze te laten poseren. In plaats daarvan stel ik jullie af en toe een vraag. En geloof het of niet: dat werkt. Voor je het weet ben je mij vergeten, en heb je alleen nog oog voor elkaar. Dat geeft mij de gelegenheid om prachtige, natuurlijke, spontane foto’s te maken. Foto’s waar het plezier en de liefde van af spat.

Bruidsfotograaf Gouda Sprankelende trouwfotos

Aandacht voor elkaar

De vragen die ik stel, zijn een uitnodiging om in je herinnering terug te gaan naar bijzondere momenten in jullie leven, of dromen voor de toekomst. Vrolijke momenten, maar ook gevoelens van liefde en ontroering. Die gevoelens zijn echt.
 
Dit alles leg ik vast op prachtige foto’s. Van onderonsjes en binnenpretjes tot uitbundige vrolijkheid en onverwachte emoties. Alles wat jullie relatie kleur geeft.

 

Hoogtepunt van de dag

De afgelopen jaren heb ik verschillende bruidsparen gefotografeerd waarvan één van beide er als een berg tegenop zag. Stuk voor stuk zijn het prachtige reportages geworden. Het mooiste compliment kreeg ik van een bruidegom die zei: de fotoshoot was een van de hoogtepunten van onze trouwdag.

Intens nagenieten

Achteraf hoor ik van mijn bruidsparen dat ze de fotoshoot als een echt rustmoment en ‘tijd voor elkaar’ hebben ervaren. Dat ze daarna nóg intenser van hun trouwdag hebben genoten. En dat dit gevoel steeds opnieuw naar boven komt als ze de trouwreportage terugzien. Hoe mooi en speciaal is dat?

Ga je niet graag op de foto en wil je toch foto’s waar het plezier, de liefde en connectie van elke foto spat? Ik laat je zien en ervaren hoe leuk het is!

Plezier tijdens je bruidsreportage Woerden Gouda Nieuwerbrug
Met veel trots mag ik mij sinds september 2016 gecertificeerd Moment Designer / Moment Design Fotograaf noemen (ook bekend onder de oude naam Beloved Fotograaf).
 
Daarnaast ben ik aangesloten bij het Moment Design Collectief, een netwerk van professionele fotografen die zich hebben gespecialiseerd het vastleggen van oprechte en pure emoties.

Nieuwsgierig? Bekijk mijn portfolio hier!

Bekijk het hier!