Bijzondere fotoreportages door Moment Design en Playful Heart

Hou jij ook niet van die gemaakte, nietszeggende glimlach op foto’s? Vind jij het lastig om ontspannen en ‘echt’ op de foto te gaan?
 
Dan is een fotoreportage met Moment Design en Playful Heart echt iets voor jou! Geen gedwongen poses, geen verplichte ‘tandpasta-reclame glimlach’, maar een heerlijk ontspannen en spontane fotoreportage waar het plezier, de liefde en de connectie van af spat!
 
Hoewel het een fotosessie is, gaat de aandacht uit naar jullie en de interactie met elkaar. Ik laat jullie de camera vergeten en ga samen met jullie mooie en liefdevolle momenten creëren waarbij jullie gevoelens voor elkaar (bruiloft & love shoot) en jullie band als gezin (gezinsreportage) alle ruimte krijgen. Door middel van vragen en spelletjes wordt het een bijzondere sessie en een feestje voor iedereen. En dat zal je terugzien op de foto’s!

Moment Design bij loveshoots en bruiloften

Tijdens de fotosessie op jullie trouwdag, creëren we een heerlijk rustmoment voor jullie beiden. Stilstaan bij de liefde die jullie op deze dag vieren. Genieten van de mooie dingen die jullie samen mee hebben gemaakt en de toekomst die voor jullie ligt.
 
Aan de hand van vragen (invites) gaan we plezier maken. Herinneringen die jullie aan het lachen maken bijvoorbeeld.
 
We beginnen luchtig en vol plezier, maar gaan langzaam verder met gevoelens van trots en uiteraard verliefd. Zo gaan we dagdromen over de toekomst: wat voor mooie momenten hebben jullie samen meegemaakt, als wij elkaar over 30 jaar weer op deze plek treffen? Waarom ben je trots op je partner? Bijzondere woorden kunnen uitgesproken worden. Hierdoor krijgen de foto’s een extra lading: je ziet niet alleen die echte emoties terug op de foto, maar het herinnert je ook aan de bijzondere woorden die zijn gezegd.

Playful Heart bij gezinsreportages

Wie wel eens geposeerde foto’s met kinderen heeft laten maken, weet er alles van: veel stress en gedoe om de kinderen richting de camera te laten kijken, trucjes uithalen om de kinderen een beetje te laten lachen. Al met al een flinke uitdaging!
 
Maar wat nu, als je met je gezin leuke spelletjes mag gaan spelen? Kinderen die enthousiast meedoen, omdat ze pappa en mamma gaan verslaan bij het volgende spel. Dat ze plezier hebben – en jullie daarmee ook – zie je terug in elke foto. Een uitgebreide schaterlach, een betekenisvolle blik naar elkaar. De warmste knuffel die je je maar voor kunt stellen.
 
Met mijn vriendjes Japie (aap) en Gigi (giraf), mijn ‘magical bag’ vol spulletjes en tientallen spelletjes in mijn hoofd, gaan we een onwijs leuke en gezellige reportage maken. Spontaan en ongedwongen, een heerlijk moment voor jullie gezin.

Deze twee mooie technieken leveren foto’s op waar jullie liefde zichtbaar is, echte emoties, ongedwongen interacties en prachtige momenten.
 
En hoe fijn is het dan, wanneer je echte liefde, plezier en geluk terug ziet? Foto’s die je raken. Foto’s, die over 10 jaar nog steeds veel warme gevoelens oproepen, omdat ze zo oprecht zijn.

Met veel trots mag ik mij sinds september 2016 gecertificeerd Moment Designer / Moment Design Fotograaf noemen (ook bekend onder de oude naam Beloved Fotograaf).
 
Daarnaast ben ik aangesloten bij het Moment Design Collectief, een netwerk van professionele fotografen die zich hebben gespecialiseerd het vastleggen van oprechte en pure emoties.