Sprankelende trouwfoto's

Bruidsfotografie

Een sprankelend verslag

van jullie huwelijksdag

mini-divider

Als bruidsfotograaf ben ik jullie onzichtbare getuige. Met mijn camera leg ik alle mooie, kleine en ontroerende momenten voor jullie vast.

Trouwen, dat doe je uit liefde. Om te vieren dat je iemand hebt gevonden met wie jij de rest van je leven wilt delen. Dat is oprecht iets heel bijzonders. Zó bijzonder dat je waarschijnlijk elk moment wilt koesteren. Vastleggen. Steeds opnieuw beleven. En dat kan! Met een mooie fotoreportage leg ik alle gebeurtenissen en emoties, alle liefde van deze dag, voor jullie vast.

 

Sfeer

De bruidsreportages die ik maak, vertellen het verhaal van jullie trouwdag. Dat verhaal begint soms al in de vroege uurtjes. Bij de kapper, de make-up, of juist het vaste rondje met de hond. Misschien zijn er wel kinderen in huis die hun eigen ritueel volgen. Vanuit die sfeer begin je aan misschien wel de mooiste dag van jullie leven samen.

 

Sprankelende liefdevolle bruidsreportage Gouda trouwfotograaf
sprankelende bruidsreportage Gouda bruidsfotograaf Utrecht
Journalistieke bruidsreportage Gouda Woerden trouwfotograaf
gepland of spontaan bruidsreportage Gouda Woerden trouwfotograaf

Gepland of spontaan

mini-divider

Je kiest zelf bij welke gebeurtenissen ik als fotograaf aanwezig mag zijn. Dat kan al ’s morgens vroeg zijn, maar ook pas later op de dag. We bespreken vooraf hoe jullie dag eruit ziet, en waar jullie foto’s van willen. Dat fotografeer ik, maar dat niet alleen…

Ik heb een getraind oog voor grappige, ontroerende en spontane momenten op een bruiloft. Ook die ‘vang’ ik met mijn camera. Zo wordt de reportage een heerlijke mix van geplande en spontane gebeurtenissen die jullie dag onvergetelijk maken. 

Geen zorgen om de foto’s

Als bruidsfotograaf maak ik geen ‘standaard trouwreportages’. In mijn werkwijze houd ik zo veel mogelijk rekening met jullie wensen. Zo zorg ik ervoor dat de foto’s die ik maak, perfect passen bij jullie huwelijksdag.

Om te zorgen dat ik jullie op De Grote Dag precies aanvoel, bied ik jullie vooraf graag een cadeautje aan: een preweddingshoot! Dat geeft jullie de kans om aan mij te wennen en mij de kans om jullie alvast wat beter te leren kennen. Je zult zien dat mijn aanwezigheid op jullie trouwdag heel natuurlijk aanvoelt.

Als het over jullie trouwdag zelf gaat, denk ik graag mee over de timing, de locatie en alle andere dingen die voor jullie belangrijk zijn. Bijvoorbeeld over de rol van de meest speciale gasten, zoals (bruids)kinderen.

Samen zorgen we ervoor dat jullie op de grote dag alleen aandacht hebben voor elkaar en voor jullie gasten. En dat je al die onvergetelijk momenten na afloop nog eindeloos vaak opnieuw kunt beleven dankzij een uniek fotoalbum; een eerbetoon aan jullie liefde.

Het is heerlijk om foto’s te maken op een dag vol liefde en plezier.

informatie Sprankelende trouwfoto s bruidsreportage trouwfotograaf Gouda
Trouwen Gouda Lichtfabriek Feestavond bruidsfotografie Woerden
 
 

Wat kost een bruidsreportage?

mini-divider

Wat is het je waard om je trouwdag tot in detail te kunnen herinneren? Wat heb je ervoor over om ook over tien, twintig en veertig jaar nog te kunnen voelen wat deze dag zo bijzondere maakt?

Veel van mijn klanten maken er een jaarlijks ritueel van, samen met kinderen of andere dierbaren. Fotoboek op tafel, kaarsjes aan, glas bubbels erbij. Even terug naar die mooie dag vol herinneringen. Alles weer opnieuw beleven. Onbetaalbaar!

Hieronder tref je mijn pakketten aan. Goed om te weten: je hoeft niet nu al een keuze te maken. Als jullie mij, na een kennismakingsgesprek, boeken voor jullie bruiloft, reserveer ik die dag in mijn agenda. Een paar weken voor de grote dag spreken we alle details door, en kijken we samen welk deel van jullie trouwdag ik als fotograaf mag vastleggen.

Bij alle pakketten is het volgende inbegrepen:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek, waar we jullie plannen & wensen voor jullie grote dag bespreken
  • Gratis pre-weddingshoot in de omgeving van Gouda, inclusief 3 digitale foto’s naar keuze
  • Binnen een week een voorproefje / blog online over jullie trouwdag, met 10 foto’s
  • Reiskosten binnen Nederland en België
  • Uiterlijk 8 weken na jullie prachtige dag: alle geselecteerde foto’s op USB
  • Na goedkeuring van de digitale proefdruk, hebben jullie het trouwalbum binnen 8 weken in huis
  • Alle prijzen zijn inclusief reiskosten binnen Nederland
  • Prijzen zijn inclusief BTW

Meer leuke tips voor jullie trouwdag?

Lees het hier