Bruidsfotografie

mini-divider

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Er wordt vaak gezegd dat een trouwdag de mooiste dag van je leven is. Het is de dag waarop jullie de liefde vieren, samen met de mensen die jullie dierbaar zijn.

Natuurlijk willen jullie deze dag prachtig gefotografeerd hebben, zodat jullie nog lang na kunnen genieten van deze dag vol liefde!
 
 

Een spontane en ongedwongen bruidsreportage

Een spontane en ongedwongen bruidsreportage: wie wil dat nu niet? Geen geforceerde glimlach, maar een reportage waar het plezier, jullie liefde en connectie van elke foto spat!

Jullie liefde voor elkaar en pure emoties krijgen alle ruimte tijdens de reportage, waarbij ik gebruik maak van Moment Design. Een prachtige techniek waarmee ik die echte emoties vast kan leggen, in beelden waar jullie elkaar volledig herkennen. Niet die ongemakkelijke glimlach, maar een stralende lach, een verliefde blik, een innige knuffel.
 
 

Waardevolle momenten

mini-divider
 
Van aankleden tot openingsdans en alles er tussen in: ik leg deze liefdevolle dag graag voor jullie vast. Kenmerkend voor mijn fotografie is het vangen van de bijzondere momenten, overzicht en details. Het resultaat is een prachtige bruidsreportage van jullie dag, vol met echte emoties en liefde van jullie en jullie gasten. Belangrijke en waardevolle momenten voor altijd in beelden gevangen, waar jullie nog vele jaren met veel plezier op terugkijken.
 
Nieuwsgierig naar mijn stijl? Neem een kijkje in mijn portfolio.
 
 

Love shoot / pre-weddingshoot

mini-divider
 
Benieuwd of de locatie voor de fotoshoot wel geschikt is en wil je zien hoe ik werk? Dat kan! Want voor jullie trouwdag plannen wij een love of pre-weddingshoot! Samen gaan we naar de locatie(s) waar de trouwerij plaats zal vinden en zoeken we alvast de mooiste plekjes uit.
 
 

Zeer complete bruidsreportage


 
Willen jullie echt alles vastgelegd hebben? Kies dan voor het pakket met 2 fotografen!
 
Foto’s zijn een waardevolle en blijvende herinnering aan de mooiste dag van jullie leven. Door voor twee fotografen te kiezen, krijgen jullie een trouwreportage die deze dag vanuit verschillende perspectieven vastgelegd. Bij deze trouwreportages werk ik samen met een aantal vaste en ervaren collega’s.
 
Met 2 fotografen, kan zowel het aankleden van de bruid als de bruidegom door ons gefotografeerd worden. Terwijl een van ons zich richt op jullie ja-woord, maakt de ander tegelijkertijd foto’s van de reacties van jullie gasten.
 
Het werken met twee fotografen brengt ook rust, met name tijdens de ceremonie. Er hoeft minder heen en weer gelopen te worden om een mooi moment te pakken. Daarnaast heeft elke fotograaf een eigen specialisme waardoor er een prachtige mix van detail- en overzichtsfoto’s, foto’s uit verrassende hoeken en foto’s in verschillende stijlen ontstaat.

Trouwalbum

mini-divider

De mooiste foto’s van jullie trouwdag zien jullie terug in een prachtig handgemaakt trouwalbum. Standaard zit bij elk van mijn pakketten een 20×20 album met 15 spreads. De kleur van de omslag (linnen of kunstleer) is volledig door jullie te kiezen. Liever een groter album, meer spreads of een album van echt leder? Ik maak graag een passende offerte.
 
 

 
 
Neem contact op om te kijken of ik beschikbaar ben op jullie grote dag en om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Jullie wensen en alle mogelijkheden bespreken wij dan onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Lieve groeten,
Esther Malmberg

mini-divider