Loveshoot Gouda

Loveshoot: leg jullie liefde op een originele manier vast!

mini-divider

Een loveshoot is een bijzonder cadeau dat je tegelijkertijd geeft én krijgt. Het is een manier voor jou en je partner om de liefde te vieren, met prachtige foto’s als tastbaar resultaat.

Foto’s met een verhaal dat alleen jullie kennen.

Tijdens een loveshoot is alles bijzaak, behalve jij en je lief. Door de manier waarop deze fotoshoot is opgebouwd, gaan jullie helemaal in elkaar op. En denk je nu: mijn partner is niet romantisch aangelegd? Of: mijn lief gaat niet graag op de foto? Lees dan zéker even verder.

Spontaan en ongeposeerd

mini-divider

Als Moment Design Fotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van natuurlijke foto’s. Ik weet precies hoe ik jullie op je gemak kan stellen, zodat de sfeer net zo vertrouwd is als een moment met z’n tweeën.

Poseren is ‘verboden’ en lachen hoeft alleen als het spontaan gebeurt.

Het doel van een loveshoot is om jullie gevoelens voor elkaar vast te leggen op prachtige, spontane foto’s. Met verschillende technieken (vragen, spelletjes) help ik jullie om bij die gevoelens te komen. Om het ook naar elkaar uit te spreken en van de ander te horen wat jou zo’n mooi mens maakt.

Misschien is dit de eerste keer dat je het van je partner hoort. Simpelweg omdat het juiste moment zich nooit leek voor te doen, tot vandaag. Dat gebeurt regelmatig tijdens mijn fotoshoots en levert jullie zo’n ongelofelijk dierbaar moment op!

Zelf ben ik op afstand getuige. Ik fotografeer niet wat je zegt, maar wat het met jullie doet. En geloof me, dat is prachtig. Soms lopen de tranen over mijn wangen als ik zie hoe het je raakt.

Dan voel ik me zo gelukkig achter mijn camera. Kun je nagaan hoe jij je voelt!

Loveshoot Reeuwijk Fotograaf Rotterdam
Loveshoot-Goudse-Hout-Familiefotograaf-Gouda
Loveshoot-Moordrecht-Fotograaf-Gouda-Utrecht

Zo werkt een loveshoot

mini-divider

Voor een loveshoot gaan we samen op pad, maar toch zal het voelen alsof je met z’n tweeën bent. Vooraf stuur ik jullie beide een lijst met vragen en opdrachten ter voorbereiding. Het is de bedoeling dat je die onafhankelijk van elkaar doet. Denk eraan: niet spieken!

Samen kiezen we een mooie buitenlocatie. Liefst een plek die voor jullie speciale betekenis heeft. Daar nemen we uitgebreid de tijd. Met speciale vragen en opdrachtjes nodig ik jullie uit je hart open te stellen voor elkaar op dit moment. Spreek je uit en laat het binnen komen.

Geniet met volle teugen!

Gevoelens delen

mini-divider

Het raakt me elke keer als ik zie hoe mensen verrast, verbaasd en soms totaal overrompeld worden door hun geliefde. Wanneer hij of zij zich ineens van een hele andere kant laat zien, simpelweg omdat dit voelt als dé kans of hét moment. Niet iedereen is even extrovert, maar met een klein zetje en zonder strakke spelregels kan iedereen zijn of haar diepste gevoelens delen.

Ik zorg ervoor dat jullie je beide volledig op je gemak voelen. Dat is mijn enige voorwaarde voor een love shoot. Jullie zijn gewoon en volledig jezelf, en dat is precies goed.

Natuurlijk en spontaan

mini-divider

Als fotograaf breng ik jullie prachtig in beeld, met het juiste licht en compositie. Een paar simpele aanwijzingen van mijn kant zijn meestal al voldoende voor natuurlijke, spontane foto’s. De liefde is duidelijk zichtbaar in grote en kleine gebaren.

Na afloop gaan jullie met een warm en verliefd gevoel naar huis. En wat zo mooi is: elke keer wanneer je de foto’s bekijkt, komt dat speciale, verliefde gevoel weer naar boven. Niemand weet waarom, behalve jullie zelf.

Dat maakt de foto’s van een love shoot extra waardevol.

Wil jij ook een tastbare herinnering aan hele dierbare momenten van jullie samen? Neem dan contact met me op voor een love shoot die al je verwachtingen zal overtreffen.

Liefs,

Esther

Loveshoot-Fort-Wierickerschans-Bodegraven-Fotoshoot
Loveshoot-Fotograaf-Gouda-buitenshoot

Prijzen loveshoot

mini-divider

Prachtige en betekenisvolle foto’s, samen met je geliefde. Je boekt al een fotosessie voor € 225,-

Wil je graag een afspraak plannen op een zaterdag? Dat kan zeker! Ik reken een weekendtoeslag van € 50,- per fotosessie. Op zondag ben ik vrij (met uitzondering voor bruiloften) en geniet ik van tijd met mijn gezin.

Speciale aanbieding: Zijn jullie beschikbaar op een doordeweekse dag (uitsluitend onder schooltijd) én willen jullie minimaal ‘pakket Vlinders’ (20 digitale bestanden)? Dan bied ik jullie graag een korting aan van € 50,- op het normale tarief.

 

Reiskosten tot 15km rondom 2802 BE zijn inbegrepen. Daarbuiten worden reiskosten à €0,40 per kilometer doorberekend

Nieuwsgierig? Bekijk hier mijn portfolio!

Meer informatie