Loveshoot: vier de liefde

mini-divider

Met een loveshoot geef je elkaar een bijzonder cadeau. Even aandacht voor elkaar én een moment om nooit te vergeten. Hoe tof is dat?

Laat je verrassen

mini-divider

Voor een loveshoot gaan we naar een mooie buitenlocatie. Liefst een plek die voor jullie speciale betekenis heeft. Aan de hand van speciale vragen nodig ik jullie uit dingen aan elkaar te vertellen. Dingen die je misschien nog niet wist. Dingen die je niet dagelijks hardop naar elkaar uitspreekt, maar juist nu heel fijn zijn om te horen.

Laat je verrassen, verbazen en overrompelen door je partner. Maak je geen zorgen als de ander niet romantisch is aangelegd. Aan deze loveshoot zijn geen regeltjes verbonden. Iedereen is gewoon en volledig zichzelf. Precies goed dus.

Loveshoot Reeuwijk Fotograaf Rotterdam
Loveshoot in het bos fotograaf Gouda Rotterdam Zoetermeer

Foto’s waar het plezier en de liefde van af spat!

mini-divider

Terwijl jullie van elkaar genieten, maar ik mooie foto’s. Een paar kleine aanwijzingen van mijn kant zijn meestal al voldoende voor natuurlijke, spontane foto’s waar de liefde vanaf spat. Na afloop gaan jullie met een warm en verliefd gevoel naar huis. En weet je? Dit verliefde en speciale gevoel komt elke keer terug wanneer jullie de foto’s bekijken. Bijzonder hè?

 

 

Loveshoot: ook als je er heel erg tegenop ziet

mini-divider

Veel mensen – vooral mannen – vinden het niet leuk om op de foto te gaan. Ik durf te zeggen dat ik het tegendeel kan bewijzen. Tijdens een loveshoot hoef je niet te poseren. Je zult je geen moment ongemakkelijk voelen. De meeste koppels zijn mij al snel vergeten, en terecht. De leukste persoon ter wereld, staat immers naast je!

Liefs,

Esther

Prijzen loveshoot

mini-divider

Prachtige en betekenisvolle foto’s, samen met je geliefde. Je boekt al een fotosessie voor € 225,-

Wil je graag een afspraak plannen op een zaterdag? Dat kan zeker! Ik reken een weekendtoeslag van € 50,- per fotosessie. Op zondag ben ik vrij (met uitzondering voor bruiloften) en geniet ik van tijd met mijn gezin.

Speciale aanbieding: Zijn jullie beschikbaar op een doordeweekse dag (uitsluitend onder schooltijd) én willen jullie minimaal ‘pakket Vlinders’ (20 digitale bestanden)? Dan bied ik jullie graag een korting aan van € 50,- op het normale tarief.

 

Reiskosten tot 15km rondom 2802 BE zijn inbegrepen. Daarbuiten worden reiskosten à €0,40 per kilometer doorberekend