Loveshoot: vier de liefde

mini-divider

Er zijn heel veel redenen om een loveshoot, verlovingsshoot of ‘pre-wedding fotoshoot’ te doen. De belangrijkste reden? Omdat het de vlinders in je buik zo lekker aanmoedigt!

De perfecte voorbereiding

mini-divider

In de aanloop naar jullie bruiloft ben je druk met alle voorbereidingen. Je zou bijna vergeten waar het allemaal om draait: de liefde. Tijdens een pre-wedding-fotoshoot gaan we even helemaal terug naar de basis: jullie samen.

 

Laat je verrassen

mini-divider

Voor een loveshoot gaan we naar een mooie buitenlocatie. Liefst een plek die voor jullie speciale betekenis heeft. Aan de hand van speciale vragen nodig ik jullie uit dingen aan elkaar te vertellen. Dingen die je misschien nog niet wist. Dingen die je niet dagelijks hardop naar elkaar uitspreekt, maar juist nu heel fijn zijn om te horen.

Laat je verrassen, verbazen en overrompelen door je aanstaande. Maak je geen zorgen als de ander niet romantisch is aangelegd. Aan deze loveshoot zijn geen regeltjes verbonden. Iedereen is gewoon en volledig zichzelf. Precies goed dus.

Foto’s waar het plezier en de liefde van af spat!

mini-divider

Terwijl jullie van elkaar genieten, maar ik mooie foto’s. Een paar kleine aanwijzingen van mijn kant zijn meestal al voldoende voor natuurlijke, spontane foto’s waar de liefde vanaf spat. Na afloop gaan jullie met een warm, licht gevoel weer terug naar huis. Terug naar de voorbereidingen voor de dag waar je nu nóg meer naar uitkijkt.  

 

 

Kennismaking met de fotograaf

mini-divider

Een loveshoot geeft jullie de kans om te ervaren hoe het is om door mij te worden gefotografeerd. Het is als een generale repetitie voor de bruidsreportage op jullie trouwdag.

 

Pre-weddingshoot met kinderen

mini-divider

Zijn er kinderen bij op jullie trouwdag? Dan is een pre-weddingshoot echt een aanrader. Kinderen vinden het vaak prettig om te weten wat hen te wachten staat. Dan voelen ze op de dag zelf minder kriebels in hun buik. Het is ook fijn dat ze mij al een beetje kennen. En niet te vergeten: het levert geweldige foto’s op van jullie samen!

 

Als je er heel erg tegenop ziet

mini-divider

Een pre-weddingshoot is een geweldige manier om eventuele twijfels weg te nemen over de fotograaf op jullie trouwdag. Veel mensen – vooral mannen – vinden het niet leuk om op de foto te gaan. Ik durf te zeggen dat ik het tegendeel kan bewijzen. Tijdens een loveshoot hoef je niet te poseren. Je zult je geen moment ongemakkelijk voelen. De meeste koppels zijn mij al snel vergeten, en terecht. De leukste persoon ter wereld, staat immers naast je!

Ook als je ‘gewoon’ verliefd bent

mini-divider

Natuurlijk hoef je niet te wachten totdat je gaat trouwen, om zo’n heerlijke fotosessie samen te boeken. Ook als je lekker verliefd bent kun je een afspraak maken voor een loveshoot.

 

Liefs,

Esther

Prijzen loveshoot

mini-divider

Prachtige en betekenisvolle foto’s, samen met je geliefde. Je boekt al een fotosessie voor € 225,-

Wil je graag een afspraak plannen op een zaterdag? Dat kan zeker! Ik reken een weekendtoeslag van € 50,- per fotosessie. Op zondag ben ik vrij (met uitzondering voor bruiloften) en geniet ik van tijd met mijn gezin.

Speciale aanbieding: Zijn jullie beschikbaar op een doordeweekse dag (uitsluitend onder schooltijd) én willen jullie minimaal ‘pakket Vlinders’ (20 digitale bestanden)? Dan bied ik jullie graag een korting aan van € 50,- op het normale tarief.

 

Reiskosten tot 15km rondom 2802 BE zijn inbegrepen. Daarbuiten worden reiskosten à €0,40 per kilometer doorberekend