Trots

Trots op & vereerd met het behalen van diverse internationale awards

Als fotograaf zijn blije & gelukkige klanten het allerbelangrijkste. Een bruidspaar dat alle emoties van hun grote dag opnieuw beleeft bij het zien van hun reportage. Daar doe je het voor!

Toch is het fijn om ook feedback & erkenning te krijgen van vakgenoten. Want om verder te groeien als fotograaf, kan ik zoveel leren van mijn collega fotografen. Naast het volgen van mentoringtrajecten en workshops, schreef ik mij in bij een aantal vooraanstaande fotografengroepen: vooral om te leren van de prachtige beelden die zij maken.

Meerdere keren per jaar mag ik foto’s insturen ter beoordeling door een vakjury. En met resultaat: ineens stond mijn naam op prachtige prijzen op het gebied van bruidsfotografie! Inmiddels mag ik met heel veel trots zeggen dat ik 2x een Fearless award, 2x een This is Reportage Award en twee keer een Masters of Wedding Photography BeNeLux heb behaald! Wauw, wat ben ik ontzettend trots & dankbaar! Nog steeds kan ik het bijna niet geloven. Ook de 4 Fearless Family Awards, die ik kreeg voor mijn werk als Day In The Life fotograaf, zijn een enorme erkenning.

Het zijn awards die iets betekenen en heel hoog aangeschreven staan binnen het vakgebied van bruidsfotografie. Wat een eer om deze prijzen te winnen: sprakeloos!

Bruidsfotograaf Gouda Internationale Prijzen Awards
AWARD FEARLESS Bruiloft met kinderen Gouda Utrecht
AWARD Fearless Family Day in the life Fotograaf Gouda
Fearless Familie Award Fotograaf Gouda Woerden Zoetermeer
Internationale award trouwfotograaf Gouda Masters This is Reportage
Wedisson Award trouwfotograaf Gouda Zoetermeer Woerden
Fearless Familie Award Fotograaf Gouda Zoetermeer Woerden
Fearless Fotograaf Gouda Day In The Life Woerden Zoetermeer
Trouwfotograaf Gouda Award This Is Reportage
Trouwfotograaf AWARD WINNER Esther Malmberg Gouda
Familiefotograaf DITL Gouda Internationale prijs
Bruidsfotograaf Esther Malmberg Genomineerd BFA
Wedisson Award Trouwfotograaf Gouda Esther Malmberg

Nieuwsgierig?

Bekijk meer foto's