Trots

Trots op & vereerd met het behalen van diverse internationale awards

Als fotograaf zijn blije & gelukkige klanten het allerbelangrijkste. Een bruidspaar dat alle emoties van hun grote dag opnieuw beleeft bij het zien van hun reportage. Daar doe je het voor!

Toch is het fijn om ook feedback & erkenning te krijgen van vakgenoten. Want om verder te groeien als fotograaf, kan ik zoveel leren van mijn collega fotografen. Naast het volgen van mentoringtrajecten en workshops, schreef ik mij in bij een aantal vooraanstaande fotografengroepen: vooral om te leren van de prachtige beelden die zij maken.

Meerdere keren per jaar mag ik foto’s insturen ter beoordeling door een vakjury. En met resultaat: ineens stond echter mijn naam op prachtige prijzen op het gebied van bruidsfotografie: twee keer een This is Reportage Award, één keer voor de Masters of Wedding Photography BeNeLux en één keer voor de Fearless Photographers. Ik sprong dus meermaals een gat in de lucht. Ik kan het nog steeds bijna niet geloven.

Het zijn awards die iets betekenen en heel hoog aangeschreven staan binnen het vakgebied van bruidsfotografie. Wat een eer om deze prijzen te winnen: sprakeloos!

Internationale prijs trouwfotograaf Gouda Fearless
Wedisson Award trouwfotograaf Gouda Zoetermeer Woerden
Fearless Familie Award Fotograaf Gouda Woerden Zoetermeer
Internationale award trouwfotograaf Gouda Masters This is Reportage
Fearless Familie Award Fotograaf Gouda Zoetermeer Woerden
Fearless Fotograaf Gouda Day In The Life Woerden Zoetermeer
Trouwfotograaf Gouda Award This Is Reportage
Trouwfotograaf AWARD WINNER Esther Malmberg Gouda
Familiefotograaf DITL Gouda Internationale prijs
Bruidsfotograaf Esther Malmberg Genomineerd BFA
Wedisson Award Trouwfotograaf Gouda Esther Malmberg

Nieuwsgierig?

Bekijk meer foto's