Op 7 maart 2015 stond Florine zenuwachtig op de stoep bij Inez: na een tijdje online contact was dit de dag waarop ze elkaar voor het eerst zouden ontmoeten! Vanaf de eerste blik was de liefde bij beiden zo intens!

Nu, exact 5 jaar later, eindelijk de dag waarop ze elkaar hun ja-woord mochten geven! De liefde vieren, omringt door hun kinderen, familie en naaste vrienden.

De dag begon met een beetje stress en hilariteit. Want hoe los je het nu op, als blijkt dat er een gaatje te kort is in je riem? De punt van een kam als ‘spijker’, een haarborstel als ‘hamer’ en een haarspeld als ‘priem’. Vraag niet hoe, maar het is gelukt!

Na een aantal weekenden op rij met storm, was het 7 maart een dag met een heerlijk zonnetje! Zoals de bruiden het zo mooi zeiden: “je krijgt wat je verdient”. Samen met de kinderen maakten we een rondje rondom het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne.

Wat hebben we gelachen, wat zijn er mooie dingen gezegd! Moment Design is zo mooi tijdens een bruidsreportage! Want hoe bijzonder is het, om vlak voor je bruiloft nog eens aan de ander te vertellen waarom je vandaag met haar wilt trouwen?

In de prachtig gestyled kapel van het klooster mochten Florine en Inez elkaar hun ja-woord geven. “Als je niet voor de kerk mag trouwen, dan maar in de kerk” grapten ze al. Het was een mooie en emotionele ceremonie. Heel bijzonder ook, dat de kinderen van Florine het woord nog even namen om te vertellen hoe blij ze zijn dat hun moeder opnieuw de liefde vond en zo intens gelukkig is met Inez!

Natuurlijk was er na de ceremonie een toost & taart! Er werd gezongen – zelfs even gedanst – en vooral veel gelachen met de gasten. Met een heerlijk diner in het restaurant werd de prachtige dag afgesloten.

Wat is het telkens een eer om een bruiloft vast te leggen! Ik geniet er als fotograaf keer op keer van wanneer de liefde zo duidelijk zichtbaar en voelbaar is. Bedankt Florine & Inez, dat ik er bij mocht zijn op jullie grote dag!

 

Liefs,

Esther

Leveranciers:

Fotografie: Esther Malmberg Fotografie
Locatie: Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaaghe in Deurne
Trouwringen: MieKado
Styling & decoratie: AnnMariage
Bruidstaart: Mammarina
Kapster haar Anne-Fleur: Linda v/d Donk
Schoonheidssalon: Natuurlijk bij Chantal
Trouwkleding Inez (ontwerp en realisatie): Lisa Jonkers
Maatpak Florine: Het-PAKhuys Leiden
Trouwkleding kinderen: Van Tilburg Nistelorde
Bedankjes: Colormylifex

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Meer informatie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *