Avontuur

16 februari 2020
 
Yeah, eindelijk kan ik het vertellen! Maar tegelijk vind ik het ook enorm spannend om het hier op social media en mijn website te delen: ik ga op avontuur!
 
Komende zomer ga ik namelijk met mijn gezin voor een jaar naar Amerika… (Zo, nu heb ik het hardop gezegd)
 
Om jullie eerst gerust te stellen: Esther Malmberg Fotografie gaat gewoon door! Behalve dat jullie nu nog gewoon fotosessies bij mij kunnen boeken, kom ik ook regelmatig vanuit de VS terug naar Nederland voor toffe opdrachten. No worries!
 
Amerika dus… Mijn man gaat voor zijn werkgever een jaar studeren in Alabama en als gezin mogen wij mee. Kinderen en manlief aan de studie, terwijl ik fantastische plannen heb voor hele toffe persoonlijke projecten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het volgen van campagne vrijwilligers tijdens de aanloop naar de presidentsverkiezingen? Juni 2021 komen wij weer terug naar ons fijne Gouda, met een enorme ervaring rijker.
 
Als bruidsfotograaf staan een aantal data al heel lang in mijn agenda. Dagen waar ik ook al tijden ontzettend naar uit kijk! Daarom vlieg ik dus een aantal keren terug naar Nederland. Dit is uiteraard ook voor jullie allemaal een mogelijkheid om een fotosessie in te plannen.
 
Wil jij als eerste weten wanneer ik precies in Nederland ben? Laat het dan hieronder weten, dan hou ik je op de hoogte!
 
Maar voorlopig ben ik nog niet weg: tot eind juni ‘gewoon’ in ons mooie Nederland.
 

Liefs,

Esther

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *