Trots – terugblik 2020

31 december 2020
 
“Opeens” is het oudjaarsdag: nog maar een paar uur en dan is het 2021. Waarom opeens? Met het warme weer in Alabama is mijn interne klok erg van slag: als je nog steeds de deur uit gaat zonder jas, is het lastig te bevatten dat het december is! En ja, het jaar is ook omgevlogen.
2020… Een jaar dat voor velen anders was dan waar we vorig jaar op hoopte. Dat is voor mij niet anders!
 
Als ik 2020 in 3 woorden moet omschrijven is het: AANPASSEN, AVONTUUR & TROTS
Woorden die zowel zakelijk als prive door het jaar terugkomen en vast weinig uitleg nodig hebben denk ik zomaar.
 
Alleen het woord TROTS wil ik even uitlichten.
 
Want wat ben ik trots op “mijn bruidsparen” die met de nodige aanpassingen toch de liefde gevierd hebben dit jaar! Niet de droomdag die jullie wellicht vooraf voor ogen hadden, maar uiteindelijk wel een prachtige en liefdevolle dag die jullie vierden met jullie dierbaren!
 
En wat ben ik trots op het drietal hieronder op de foto. Als ouder wil je toch vooral dat je kinderen gelukkig zijn? Tijdelijk naar het buitenland verhuizen is nogal een avontuur en je moet je ouders maar geloven als ze zeggen dat het heel bijzonder gaat worden. Wat ben ik trots, als ik zie hoe goed ze in hun vel zitten! Alle 3 zijn ze zó hun “eigen unieke ik” ook hier in Amerika. Trots op deze kanjers.
 
Het jaar 2021 wil ik beginnen met de woorden LIEFDE, HOOP & KNUFFELS. Dat we die knuffel maar weer snel mogen geven aan iedereen die ons dierbaar is.
 

Liefs,

Esther

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *