Cadeautje

21 november 2020
 
De zomers in Alabama zijn warm: heel erg warm. Het is echt 1 van de meest gestelde vragen geweest de eerste maanden hier ‘wat vinden jullie van de zomers in Alabama’? Natuurlijk is het fijn om dagelijks in je zwembad te kunnen duiken voor verkoeling, maar verder heb ik niets met die 40+ graden. Doordat het ook nog eens heel vochtig is, is een uitstapje in de zomermaanden niet te doen. Zelfs Amerikanen hebben het over een ‘brutal summer’ hier.
 
Wat is het najaar dan een cadeautje!! Het is eind november en we lopen de meeste dagen in korte broek en t-shirt! Heerlijk, een herfst met een dikke 20 graden. De ideale temperatuur om dingen te ondernemen en dat doen we dan ook!
 
(Voor wie nu denkt: is het dan helemaal niet koud? Nou, we kunnen hier 4 seizoenen in 1 dag hebben. ’s Ochtends echt weer voor een lange broek met trui, ’s middags zoek je in een zomerjurkje de verkoeling van de airco en ’s avonds is een heerlijke nazomer-avond…)
 
Vandaag waren wij bij Jackson Lake Island. Blijkbaar de locatie waar de film ‘Big Fish’ is opgenomen (toch maar een keertje kijken, want iedereen heeft het over die film), maar vooral een oase van rust. Met de herfstkleuren, het prachtige licht, is het echt een geweldige plek om even te relaxen met het gezin. Snel maar weer eens naar terug! Het is tenslotte najaar!
 
 

Liefs,

Esther

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *