Laatste schoolweek

17 mei 2021

Het lijkt vorige week dat de kinderen hun eerste ochtend op school hadden. Natuurlijk niet als het gaat om hun Engels, maar 7 augustus lijkt nog maar zo kort geleden! Ik zie Rosa na haar eerste dag nog steeds vol energie (letterlijk!) door het huis heen springen: ze had het zo spannend gevonden en was nu zo opgelucht om te zien en voelen dat ze op een geweldige leuke school zou beginnen.

Maar tijd vliegt… Deze week is het alweer de laatste schoolweek voor de kinderen! Snik!

Een pittige week dus voor ons. Want het is moeilijk om afscheid te nemen van klasgenootjes, vrienden. Lastig ook om zo’n fantastische school gedag te moeten zeggen: Saint James is echt een familie.

Er zullen de komende dagen veel tranen vloeien (die lopen al over mijn wangen als ik dit typ). We gaan Saint James missen…

P.S. Deze foto van Thomas heb ik kunnen maken omdat ik voor school als vrijwilliger aan de slag ben als fotograaf. Zo heb ik de unieke mogelijkheid om – midden in de pandemie – toch in school te komen. Donderdag was ik voor het allereerst in zijn klaslokaal. Deze glimlach is niet in scene gezet: hij is echt heel gelukkig op school! 

Liefs,

Esther

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *