Koester de dagelijkse momenten

Koester de dagelijkse momenten

mini-divider

Hoe vaak realiseer jij je, dat een doorsnee dag gevuld is met vele kleine waardevolle momenten? Momenten die je eigenlijk voor altijd vastgelegd zou willen hebben. Die kus waarmee je de tranen van je kinds gezicht kust, de liefde. Kleine momenten die je zo snel vergeet, maar die zoveel vertellen over jullie gezinsleven!

Als fotograaf kan ik al die dagelijkse, maar o zo speciale momenten, voor jullie vastleggen in een reportage die jullie je hele leven zullen koesteren! 

 

Zo waardevol

Gedurende 4 uur volg ik je gezin en leg al die kleine details van jullie leven vast. Het ophalen op school, het doen van de boodschappen, samen wat lekkers eten, koken en het naar-bed-ritueel. En hoewel dit misschien ‘gewoon’ klinkt: een reportage zoals deze vertelt jullie verhaal! Een verhaal dat je voor de rest van je leven zal koesteren. Ik beloof je een serie foto’s die van onschatbare waarde zullen zijn voor jullie allemaal.

 

day in the life of a space force family
day in the life of a space force family
documenting family life in montgomery
capture daily moments montgomery al

Wat kun je verwachten?

mini-divider

Misschien vind je het een gek idee, wanneer ik in jullie huis rondloop en zoveel foto’s maak. Helemaal omdat je wellicht geen idee hebt van het resultaat.

Kijk daarom mee bij dit militaire gezin uit Alabama, Verenigde Staten, dat ik in het voorjaar van 2021 vast mocht leggen! Logan & haar mannen.

Bijzonder toch?

 

Boek nu jullie Day In The Life reportage

Een waardevolle 4 uur durende Day In The Life reportage boeken jullie voor € 595,-. Behalve alle geselecteerde bestanden en een prachtige slideshow, ontvangen jullie ook een handgemaakt foto-album.

Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor jullie fotoreportage.

Lieve groetjes,
Esther

day in the life of a air force family
day in the life montgomery al