De Kerstman is vroeg dit jaar

7 juli 2020
 
Gisteravond kondigde ik het al aan bij de kinderen: de kerstman is vroeg dit jaar! Vanochtend stond namelijk het verhuisbedrijf op de stoep! Een mega grote container – grotendeels leeg, haha – kwam aan in Montgomery met onze persoonlijke spulletjes! Echt, het is zo fijn om verhuisdozen uit te pakken en je spulletjes uit Nederland te zien. Na 1,5 week eigenlijk alleen de tablet te hebben en 3 Donald Duck pockets, hebben de kinderen weer hun eigen speelgoed en 2 kasten vol met leesboeken. Alle knuffels werden natuurlijk direct uitgestald op het nachtkastje en door de slaapkamer van Maarten rijdt alweer de Lego-trein.
 
Het zijn ook de kleine dingetjes, die ons huis nog meer thuis maken. Een grote familie-foto heeft al een mooi (tijdelijk) plekje boven de openhaard gekregen. Straks gaan we een ingelijste poster van Gouda ophangen. En zo zitten er nog veel meer fijne dingen in de 4 kuub aan spullen die we verscheept hebben.
 
O, en ik mag natuurlijk het tosti-ijzer en de pannenkoekenpan niet vergeten te noemen! Al sinds medio mei (toen de spullen ingepakt werden) liepen de kinderen al reikhalzend uit te kijken naar het moment dat ze weer tosti’s en pannenkoeken kunnen eten. Ik denk dat ik straks op pad word gestuurd voor boodschappen 😉
 

Veel liefs van ons allemaal,

Esther

de kerstman is vroeg dit jaar
de kerstman is vroeg dit jaar
de kerstman is vroeg dit jaar
de kerstman is vroeg dit jaar
de kerstman is vroeg dit jaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *