Preweddingshoot: de perfecte voorbereiding

mini-divider

Er zijn heel veel redenen om een lverlovingsshoot of ‘pre-wedding fotoshoot’ te doen. De belangrijkste reden? Omdat het de vlinders in je buik zo lekker aanmoedigt!

De perfecte voorbereiding

mini-divider

In de aanloop naar jullie bruiloft ben je druk met alle voorbereidingen. Je zou bijna vergeten waar het allemaal om draait: de liefde. Tijdens een pre-wedding-fotoshoot gaan we even helemaal terug naar de basis: jullie samen.

 

Alleen maar oog voor elkaar

mini-divider

Als fotograaf werk ik volgens het principe van Moment Design. Dat betekent dat ik mensen fotografeer zonder ze te laten poseren. In plaats daarvan stel ik jullie af en toe een vraag. En geloof het of niet: dat werkt. Voor je het weet ben je mij vergeten, en heb je alleen nog oog voor elkaar.

Dat geeft mij de gelegenheid om prachtige, natuurlijke, spontane trouwfoto’s te maken. Foto’s waar de liefde én de lol vanaf spat.
Na afloop gaan jullie met een warm, licht gevoel weer terug naar huis. Terug naar de voorbereidingen voor de dag waar je nu nóg meer naar uitkijkt.

Bijzondere fotoshoot Gouda Groene Hart

Kennismaking met de fotograaf

mini-divider

Een preweddingshoot geeft jullie de kans om te ervaren hoe het is om door mij te worden gefotografeerd. Het is als een generale repetitie voor de bruidsreportage op jullie trouwdag.

 

Pre-weddingshoot met kinderen

mini-divider

Zijn er kinderen bij op jullie trouwdag? Dan is een pre-weddingshoot echt een aanrader. Kinderen vinden het vaak prettig om te weten wat hen te wachten staat. Dan voelen ze op de dag zelf minder kriebels in hun buik. Het is ook fijn dat ze mij al een beetje kennen. En niet te vergeten: het levert geweldige foto’s op van jullie samen!

 

Als je er heel erg tegenop ziet

mini-divider

Een pre-weddingshoot is een geweldige manier om eventuele twijfels weg te nemen over de fotograaf op jullie trouwdag. Veel mensen – vooral mannen – vinden het niet leuk om op de foto te gaan. Ik durf te zeggen dat ik het tegendeel kan bewijzen. Tijdens een loveshoot hoef je niet te poseren. Je zult je geen moment ongemakkelijk voelen. De meeste koppels zijn mij al snel vergeten, en terecht. De leukste persoon ter wereld, staat immers naast je!
 

Liefs,

Esther