Hoe een pre-wedding fotoshoot jullie trouwdag nóg mooier maakt

Hoe een pre-wedding fotoshoot jullie trouwdag nóg mooier maakt

mini-divider

Al zolang ik trouwfoto’s maak, nodig ik mijn bruidsparen uit voor een pre-wedding fotoshoot. Dat kun je zien als een ‘voorpretversterker’: voor jullie én voor mij.

Nieuwsgierig

mini-divider

Als fotograaf vind ik het heerlijk om jullie alvast een keer voor mijn camera te hebben. Hoe vaker ik met mijn camera op pad kan, des te blijer ik word. Ook ben ik van nature heel nieuwsgierig. Een pre-wedding fotoshoot geeft mij de gelegenheid jullie een beetje te leren kennen. Zo weet ik tijdens de bruidsreportage precies hoe ik jullie het best kan begeleiden voor spontane en liefdevolle foto’s in een relaxte sfeer.

 

preweddingshoot fotograaf beter leren kennen gouda
fotograaf leren kennen preweddingshoot Gouda Reeuwijk
prewedding fotoshoot kinderen gouda bruidsfotgraaf
bruidsfotograaf gouda preweddingshoot kinderen

“Op je huwelijksdag zijn kriebels in je buik een must, maar dan wel van verliefdheid.

Niet van de zenuwen!”

Geen zenuwen

mini-divider

Voor jullie als bruidspaar geldt natuurlijk hetzelfde. Misschien vindt een van jullie het wel heel spannend om voor de camera te staan? Ik kan duizend mooie woorden opschrijven over de Moment Design Techniek, en hoe die ervoor zorgt dat jullie helemaal jezelf durven te zijn, maar zenuwen poets je niet zomaar weg. Daarom laat ik jullie het liefst ervaren hoe ik tijdens een fotoshoot te werk ga. Dat haalt de spanning er vanaf zodat jullie met vertrouwen en zelfs plezier naar dit onderdeel van jullie trouwdag kunnen toeleven.

 

 

Oog voor elkaar

mini-divider

Er zijn nog veel meer redenen waarom ik iedereen een pre-wedding shoot gun. Vaak zie je dat de voorbereidingen van De Grote Dag al jullie energie en tijd opslokken. Je zou bijna vergeten waar het ook al weer om gaat: de liefde. Ik zorg ervoor dat jullie elkaar nog eens diep in de ogen aankijken en denken: wauw, met deze lieverd ga ik de rest mijn leven delen!

Jullie staan op het punt om samen een grote en belangrijke stap te zetten. Wacht niet tot je huwelijksdag om daar weer even heel bewust bij stil te staan. Ik neem jullie met veel plezier even mee terug naar de basis: jullie samen. Met als bonus een serie prachtige foto’s én een heleboel verse vlinders in je buik.

 

Pre-wedding fotoshoot met kinderen

mini-divider

Zijn er kinderen bij op jullie trouwdag? Dan is een pre-wedding fotoshoot helemaal een goed idee. Kinderen vinden het fijn om te weten wat hen te wachten staat. Zo is het op de dag zelf minder spannend en dat geeft veel rust.

Speciaal voor het fotograferen van kinderen heb ik me gespecialiseerd tot Tijdens een pre-wedding fotoshoot of bruidsresportage met kinderen komen deze technieken goed van pas. Het maakt dat plezier steeds voorop staat, terwijl we toch de foto’s maken die we voor ogen hadden.

Tijdens de pre-wedding fotoshoot leren de kinderen mij alvast beter kennen én omgekeerd. Ik zorg ervoor dat ze goed voorbereid zijn, zodat iedereen zich kan verheugen op een ontspannen bruidsreportage. En niet te vergeten: geweldige foto’s van jullie samen!

 

Zo leuk is een fotoshoot

mini-divider

Een pre-wedding fotoshoot is wat mij betreft de meest fantastische manier om eventuele twijfels weg te nemen over de fotograaf op jullie trouwdag. Veel mensen – vooral mannen – vinden het maar niets om op de foto te gaan. Ik durf te zeggen dat ik het tegendeel kan bewijzen.

Je zult je geen moment ongemakkelijk voelen. Sterker nog: de meeste bruidsparen komen er tijdens de pre-wedding fotoshoot achter hoe leuk het is om samen voor de camera te staan. Waarschijnlijk ben je mij al snel vergeten, en dat snap ik heel goed. De allerliefste persoon ter wereld staat immers naast je!

Heb je de smaak nu helemaal te pakken? Overweeg dan een loveshoot: de meest verrassende manier om jullie liefde voor elkaar voor altijd vast te leggen.

 

Nog meer voorpret

mini-divider

De pre-wedding fotoshoot geeft jullie alvast een klein voorproefje van de échte fotoshoot op jullie trouwdag. Jullie gaan met een warm, licht gevoel weer terug naar huis. Terug naar de voorbereidingen voor de dag waar je nu vast en zeker nóg meer naar uitkijkt.

 

Dit kun je verwachten

mini-divider

Een pre-wedding fotoshoot is gratis voor ieder stel dat bij mij een bruisreportage boekt. Het is een mooi moment om even kennis te maken. En natuurlijk ben ik ook heel benieuwd hoe het met de voorbereidingen voor de bruiloft gaat!

We spreken af op een fotogenieke plek in mijn woonplaats Gouda, op een doordeweekse dag. In een uurtje tijd laat ik jullie ervaren hoe ik bij een fotoshoot te werk ga. Het resultaat: minimaal vijf mooie foto’s van jullie samen, die ik jullie digitaal aanlever.

Liefs,

Esther

Bruidsfotograaf Gouda Utrecht preweddingshoot elkaar leren kennen
preweddingshoot trouwfotos Gouda kennismaking
Ervaring preweddingshoot NT Bruidsfotograaf Gouda Woerden Rotterdam
Ervaring preweddingshoot SW Bruidsfotograaf Gouda Alphen aan den Rijn Leiden
Ervaring preweddingshoot LK bruidsfotograaf Gouda

Meer leuke tips voor jullie trouwdag?

Lees het hier