Momenten om te koesteren

Momenten om te koesteren

mini-divider

De geboorte van een kindje: een klein bundeltje geluk en liefde in jullie armen. Wat hebben jullie naar dit moment uitgekeken; misschien wel veel langer dan gehoopt omdat een zwangerschap geen vanzelfsprekendheid was. Maar nu is jullie baby daar en genieten jullie van het nieuwe leven als gezin.

 

De dagelijkse momenten vastgelegd

Knuffelen, voeden, badderen. Maar ook de baby slapend in de box, in bedje of liggend op jullie eigen bed. De liefdevolle kusjes van een oudere broer of zus, een blik vol bewondering en trots. Het zijn die kleine, dagelijkse momenten die ik vastleg tijdens een baby lifestyle reportage.

Maar denk ook aan de kleine details, zoals dat kleine knuistje in jouw handen. De familiefoto mag uiteraard ook niet ontbreken.

Bij jou thuis

De mooiste plek voor een lifestyle reportage is vanzelfsprekend bij jullie thuis. Jullie woonkamer, de babykamer, alle fijne plekjes in huis waar jullie zo graag zijn en als gezin mooie herinneringen maken. Ben je bang dat je huis te donker is? Geen zorgen! Als fotograaf kan ik ook met slecht-licht situatie nog uitstekend uit de voeten voor prachtige beelden.

 

Elk moment is bijzonder

Het leuke van een lifestyle reportage? Een fotosessie kan op ieder moment! Wil jij die eerste kraamdagen vastgelegd hebben, of juist wachten totdat jullie baby iets ouder is en jullie meer interactie hebben? Iedere periode heeft zijn eigen bijzondere, onvergetelijke charme.

Laat je verrassen

mini-divider

Het zijn de kleine, dagelijkse momenten en details met je baby die je voor de rest van je leven wilt koesteren! Laat je verrassen, hoe bijzonder het is om deze periode te documenteren. De foto’s én het foto-album zijn een tastbare herinnering voor later.
 
 

Investering baby lifestyle fotoreportage

mini-divider

Prachtige pure en liefdevolle foto’s van jullie pasgeboren kindje en jullie jonge gezin? Een fotoreportage met waardevolle foto’s boek je al vanaf € 225,-.

Wil je graag een afspraak plannen op een zaterdag? Dat kan zeker! Ik reken een weekendtoeslag van € 50,- per fotosessie. Op zondag ben ik vrij (met uitzondering voor bruiloften) en geniet ik van tijd met mijn gezin.

Bij een fotopakket “Connectie” zitten minimaal 60 foto’s.

De prijs voor extra losse bestanden/foto’s is € 20,- per stuk

Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten à € 0,40 per kilometer. Bij de pakketten “Connectie” en “Liefde” zijn de eerste 25 kilometer inbegrepen