Een pasgeboren meisje, twee trotse & liefdevolle ouders en twee glunderende zussen: hét recept voor een prachtige lifestyle fotoreportage!

In juli mocht ik een lifestyle baby reportage maken bij dit liefdevolle gezin. Behalve twee lieve en trotse ouders, heeft Nore ook twee grote zussen. Wat heerlijk om te zien hoe lief en zorgzaam zij zijn voor hun kleine zusje. Wat een trotse blik als ze naar hun zusje kijken, haar vast houden.

Bij een baby lifestyle reportage leg ik de dagelijkse momenten met de baby vast. Knuffelen, voeden, het leven van een gezin met een pasgeboren baby. Waardevolle herinneringen voor later!

Bij deze fotoreportage viel ik met mijn neus in de boter als het gaat om vastleggen van alle momentjes: Nore had een spuitluier en moest dus echt even in bad. Zo heerlijk om te zien hoor haar 2 zussen vol enthousiasme hielpen bij het badderen.

Behalve foto’s in de woonkamer (zien jullie de Goudse stroopwafels?) en in haar slaapkamertje, ook foto’s gemaakt in de ouderlijke slaapkamer.

Lieve Nore, wat ben je omringt door liefde! Heel veel geluk voor jou, je pappa & mamma en grote zussen.

Een klein deel van de reportage zien jullie hieronder. Kijk en genieten jullie mee? Het achterlaten van een reactie is lief.

Nog op zoek naar een lifestyle fotograaf?

Meer informatie

4 Reacties

 1. Marianne

  Mooie foto’s van een mooi gezin!

  Antwoord
  • Esther Malmberg

   Een heel mooi gezin inderdaad!

   Antwoord
 2. Nanda Stam

  Wat een heerlijke lichte foto’s. Heel mooi de liefde van het gezin samen vastgelegd!

  Antwoord
  • Esther Malmberg

   Het is ook een heel liefdevol gezin! Bedankt voor je complimenten Nanda

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *