Op zaterdag 22 april mocht ik deze 2 vrolijke jongens op de foto zetten: Thomas en Jesse, een ondernemende tweeling van 6,5 jaar oud. Samen met hun ouders kwamen zij naar het Reeuwijkse Hout voor een pure, spontane en leuke fotoreportage.

Tijdens mijn fotoreportages vraag ik niet om naar de camera te lachen. Ik hou van pure emoties, een echte glimlach. Door het doen van spelletjes kwam het plezier en enthousiasme helemaal naar boven. De jongens hadden de grootste lol en ook de ouders waren heerlijk ontspannen.

Behalve een gezinsfoto, maak ik tijdens reportages ook foto’s in andere samenstellingen. Zeker de ouder-kind foto’s mogen vaak niet ontbreken. Word jij ook zo gelukkig van de liefdevolle knuffel van moeder en kind? En wat dacht je van een foto van de ouders samen? Zeg nu eens eerlijk: hoe vaak ga jij nog met je partner op de foto nu de kinderen er zijn? Toch zijn dit foto’s die heel waardevol zijn en daarom niet mogen ontbreken.

De fotosessie met dit gezin was echt een feestje. Het gezin heeft genoten en ik ook. Jeroen & Rixt, veel plezier met jullie foto’s.

Deze fotoreportage is onderdeel van mijn project gezinnen met meerlingen. Heb jij een meerling in je gezin en wil jij ook een mooie en pure fotoreportage met zijn allen? Ik heb de komend tijd nog een paar plekjes vrij in mijn agenda voor dit project. Lees meer op “meerlingenproject” en meld je snel aan!

Nog op zoek naar een familiefotograaf?

Meer informatie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *