Op zaterdag 1 juni gaven Sylvia en Ryan elkaar hun ja-woord tijdens een prachtige, liefdevolle en zeer emotionele bruiloft in Dordrecht. Een bijzondere dag…

Want het was niet 1 juni 2019, maar 10 augustus 2019 die met grote letters in de agenda stond van dit lieve bruidspaar. Op een zomerse zaterdag in augustus, waren zij van plan om met al hun dierbaren de liefde te gaan vieren. Maar het nieuws dat de vader van de bruid zeer ernstig ziek bleek te zijn, betekende voor Sylvia en Ryan dat zij in twee weken tijd alles in het werk zette om de bruiloft te vervroegen.

Gelukkig was er plek in het Wantijpaviljoen op zaterdag 1 juni! De jurk was al gearriveerd bij de bruidszaak, broer & schoonzus konden hun vakantie met een paar dagen uitstellen. Geweldig! Alleen Patricia – de fotograaf die zij geboekt hadden om hun prachtige dag vast te leggen – kon helaas niet op 1 juni 2019 ivm een andere boeking. Zoals je kunt verwachten bij een echte vakvrouw, is Patricia Bollen dit ‘probleem’ voor ze op gaan lossen. In een groep vol met professionele trouwfotografen deelde Patricia het verhaal van Sylvia en Ryan en vroeg zij om een vervanger voor deze bruiloft. Het verhaal raakte mij enorm en ik ben heel blij dat ik van Patricia, Sylvia en Ryan het vertrouwen kreeg om deze bijzondere en emotionele dag vast te leggen.

1 juni 2019 werd een onvergetelijke dag, vol liefde, plezier en een traan.

Lieve Sylvia en Ryan,

Jullie liefde, jullie warmte, jullie familiebanden, jullie verhaal, het heeft mij diep geraakt. Ik wens jullie heel veel liefde & geluk toe samen! En ik blijf heel hard voor jullie duimen voor goede berichten over Ron.

Liefs,
Esther

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Meer informatie

1 Reactie

  1. Ron van Honschoten

    Lieve Esther,

    Mede door jou inbreng, betrokkenheid en aanwezigheid is het een onvergetelijke dag geworden. De foto’s welke we tot nu toe hebben gezien geven op een mooie, maar toch ingetogen wijze aan hoe deze dag voor ons is verlopen.
    Jouw betrokkenheid was/is hartverwarmend! Dank je daarvoor!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *