Op een prachtige herfstdag mocht ik dit prachtige gezin fotograferen.

Dennis en Marjolein hadden zich via de betekenisweek van het Moment Design Collectief aangemeld voor een hele bijzondere familiereportage: een verrassende en onvergetelijke fotosessie voor foto’s waar de liefde vanaf spat. Want bijzonder is dit gezin zeker! Anderhalf jaar geleden veranderde het leven van dit gezin in een vreselijke nachtmerrie: Dennis bleek ernstig ziek en de vooruitzichten waren gitzwart. Maar wonderen bestaan en dankzij een nieuwe behandelmethode kan dit prachtige vijftal nu nog steeds van elkaar genieten.

Terwijl het bijna aanvoelde als lente (het was bijna 20 graden, en dat voor medio oktober), spraken wij af bij het Reeuwijkse Hout voor een ongedwongen en spontane fotoreportage vol plezier, liefde en connectie met het hele gezin. Hoewel het even tijd kosten om het vertrouwen van de kinderen te winnen, ging het gezin vol enthousiasme op in de spelletjes die ochtend. Het is zo fijn wanneer je niet hoeft te poseren voor een foto, maar je door kleine opdrachtjes zoveel mooie momenten creëert!

Zoveel liefde binnen dit gezin. Zo mooi en innig de band tussen de gezinsleden. Kijk en geniet mee met hun geluk, hun liefde!

Lieve groetjes,
Esther

P.S. Het kan kloppen dat je dit gezin herkent! In juli 2016 mocht ik ook de bruiloft van Dennis en Marjolein vastleggen: de blog over hun dag vind je hier

Nog op zoek naar een familiefotograaf?

Meer informatie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *