Begin oktober mocht ik een lifestyle babyreportage maken bij een wel heel speciaal meisje! 10 weken eerder had ik haar geboorte vast mogen leggen (mijn eerste geboortereportage!)

Het verhaal van de geboorte van Aelynn en de spannende tijd die volgde, heb ik beschreven in een blog.
Wat fijn dat dit gezin nu thuis is. Voor mij een bijzonder (en emotioneel) moment om Aelynn weer te ontmoeten. Ook zo fijn om haar pappa en mamma eindelijk een dikke knuffel te geven, na de spannende tijd die zij hebben gehad. Bij mij toch ook echte tranen van geluk om dit drietal zo samen te zien!

Na het bewonderen van Aelynn, even kort bijpraten met de ouders, was het tijd om de camera er bij te pakken voor een mooie en liefdevolle lifestyle reportage. Behalve foto’s van de dagelijkse dingen (voeden, knuffelen, verschonen, etc) stond een familiefoto én toch zeker een foto van mamma met haar dochter heel hoog op het wensenlijstje. De mamma van Aelynn is zelf ook fotograaf en dan zijn er vaak meer foto’s van pappa met zijn kleine meisje.

Een kleine greep uit deze – voor mij heel speciale – reportage kun je hier bekijken. Bekijk ook zeker de laatste foto van mamma & Aelynn! Wat een liefde!

Lieve groeten,
Esther

Nog op zoek naar een lifestyle fotograaf?

Meer informatie

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Geboortereportage | Esther Malmberg Fotografie | Bruidsfotografie Gouda - […] Nog geen 24 uur na de geboorte van het lieve kleine meisje, staat de wereld van haar ouders op…
  2. Geboortefotografie Gouda - […] Nog geen 24 uur na de geboorte van het lieve kleine meisje, staat de wereld van haar ouders op…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *